Minnesgåva

Skänk en minnesgåva!

Vill du hedra minnet av en familjemedlem, släkting eller vän genom att ge en gåva till NRH Fonden, läs mer om ändamål.

Det är du som väljer vilken fond eller organisation din gåva ges till.
Vänligen skänk din gåva till NRH Trauma Riks verksamhet genom NRH Fonden. Fondens ändamål är att ge god kunskapsspridning och utbildning om skador som kan uppstå efter våld mot kotpelare och huvud, skador som alltför ofta medför bestående och invalidiserande besvär. Vårt mål är att fortsätta bidra till mer kunskapsspridning, utbildning och forskning. NRH Trauma är en rikstäckande förening organiserat i lokalföreningar för personer med nack-, rygg- och hjärnskador (NRH-skador).

NRH Trauma Riks/NRH Fonden finns med på Minnesgåva.se och Lavendla.se/Minnessidor/Ge minnesgåva, förmedlare av minnesgåvor på nätet.

Andra alternativ till att lämna en minnesgåva:

  • Ta kontakt med lokal alt. rikstäckande begravningsbyrå, de kan hjälpa dig med insättning och beställning av minnesblad.
  • Besök lokal alt. rikstäckande begravningsbyrås hemsida för att ta reda på var du kan göra din insättning och beställa ett minnesblad. Ex. Fonus minnessidor alt. Lavendla.se/Minnessidor.

“Det är vanligt att det framgår av dödsannonsen om det finns önskemål om eventuella minnesgåvor till en organisation eller stiftelse. Ett enkelt sätt att ge en minnesgåva är att gå in på Fonus minnessidor och ge en minnesgåva.” Fonus.se

”På minnessidorna hyllar vi det liv som levts och delar personliga minnen tillsammans. Här finns också annonser, anmälan till minnesstund, livesändning av ceremonin, blommor och mycket mer.” Lavendla.se/Minnessidor